OTAVA DEVELOPMENT OY

Uutiset

LAHJAKSI JA TERVEYDEKSI NAISELLE

LAHJAKSI JA TERVEYDEKSI NAISELLE

Nanospray-sumutin antaa todella hienojakoisen, usvamaisen raikasteen kasvoillesi.

Sumutteella on selkeä,ihoasi elvyttävä ja parantava vaikutus. Sumutetta hengitämällä saavutetaan samat hyödyt, kun höyryhengityksessä. Sumutetta on tosi helppoa antaa myös aivan pienillekin lapsille,turvallisesti.

Käytä leitteessa vain puhdasta vettä tai ENAGIC-vettä.Koska johtovesissä usein on kalkkia ja muita epäpuhtauksia,käytä mieluummin pullotettua vettä tai lähdevettä. Älä lisää veteen mitään lisäaineita, esimerkiksi hajusteita,sillä nanosuutin tukkeutuu.


Lue lisää...
MAAILMAN PARAS KRAANAVESI ?

Onko meidän kraanavesi paras ?

Entäpä, jos tämä paras vesi ei sekään ole ongelmatonta?

THL antaman uutisen (14.05.2019) mukaan vesijohtoveden laatu kärsii putkiston vanhenemisen vuoksi.

Nousiaisissa  2018 teknisen ongelman/inhimillisen erehdyksen vuoksi jätevettä putkistoon.

Nokialla hieman aikaisemmin vastaava ongelma.

Tuhansille ihmisille aiheutui erilaisia terveys vaivoja.

Markkinoiden paras suojautumiskeino vesiongelmiin  on Vesikone - malit LeveLuk SD501, LeveLuk SD501 Platinum ja bestseller uusi malli K8. Se kytketään helposti keittiönne vesijohtoon. Meiltä helposti saa konet.

Laitteen patentoidut suotimet ja puhdistusmenetelmä poistavat vedestä useimmat bakteerit, virukset ja tarpeettomat mineraalit.

Sen puhdistama vesi on maultaan erinomainen. Laite on edullinen käyttökustannuksiltaan. Laite korvaa pullotetun veden, hiilihapotetun veden ja lisäksi laitteen avulla voitte itse määrittää veden PH-arvon.

Juomaveden PH arvon pitää olla  8.5 - 9.0 mutta esim. pesuvesi on kokonaan toinen asia.

Hedelmät, vihannekset, perunat jne pestään PH arvolla 11.5 mutta ihmisen iholle paras PH-arvo on 5.5 - 5.6, tällä vedellä on myös hoitava vaikutus.

Vesikone suojaa itsesi ja lähimmäisesi.

Pyydä meiltä lisä tietoa Kangen vesikonesta !


Lue lisää...
ENSIMMÄINEN CIM ARMENIASSA

Ensimmäinen Armenialainen pankki tilasi käyttöönsä CIM Combi 1000 luottokorttien personointilaitteen, asennus Toukokuussa 2019.


Lue lisää...
UUSI FARGO HDP6600

FARGO aloitti toimitukset uusista HDP6600 muovikorttitulostimista.

Täysin uusi nopeus siirtofilmitulostimien luokassa, ensimmäinen kortti ulos tulostimesta 60 sek.

Jatkuva tulostus 230 YMCK korttia/h

Uudet, käyttäjäystävällisemmät ajurit, entistä paremmat liukuvärit. Hiljainen käyttöääni.

Täysin uusi elektroniikka energiansäästöineen.


Lue lisää...
VÄRINAUHAN SILPPURI

Henkilötiedot ovat luettavissa korttitulostimien värinauhoista helposti.

Markkinoille tullut, erityisesti värinauhojen tuhoamiseen tarkoitettu laite on nyt saatavilla.

Laite silppuaa värinauhat 2mm silpuksi. Koska värinauhoissa ei ole PVC muovia jäte voidaan käyttää energiaksi. Esim HSYn alueella sekajätteen mukana.


Lue lisää...
CELL-WELLBEING ON NYT SUOMESSA

Uusi saksalainen S-Drive-tekniikka skannaa hiustuppesi, tieto välitetään verkon kautta serverille ja 15 minuutin kuluttua saat 30+ sivuinen raportti mitä kattaa vitamiineja,kivennäisaineita,antioksidantteja,rasvahappoja ja aminohappoja sekä sähköistä yliherkkyyttä (tabletti,matkapuhelimet,WiFi , ELF/EMF aallot, ympäristöhaasteita,elintarvikkeita ja elintarvikkeiden lisäaineita ja jopa vastustuskykyä.

Tammikuusta 2019 lähtien toimii Suomessa. Kysy meiltä 90 päivän Optimoitu Hyvinvointi - ravitsemusraportista jo tänään!


Lue lisää...
YOGA FESTIVAL HELSINKI 2019

Ensimmäinen kerta Suomessa esittelimme uusi saksalainen kartoitustekniikka - Cell Wellbeing - hyvinvoinnin ja elämänlaadun parantamiseksi !

Epigeneettinen kartoitus on uusi huipputeknologia,jota käytetään nyt nopeasti kasvavassa hyvinvointiteollisuudessa.Se perustuu uusimpiin tieteellisiin löytöihin ja on myös samalla linjalla kehon luonnollisten järjestelmien ja tarpeiden kanssa.Yleiset ruokavalio-ja ravitsemussuunnitelmat usein eivät vastaa yksilön tarpeita,joten hyvinvointiteollisuus on siirtymässä epigeneettisin maleihin.


Lue lisää...
PIENTä POSITIIVISTä

Kazakhstanin suurin pankki on tilaamansa personointilaitteet jo saanut. Olemme myös asentaneet ja suorittaneet laitekoulutuksen.

 

Sberbank Kazakhstan tilasi maaliskuussa 2017 samanlaiset laitteet kun edellä mainittu pankki. Toimitus ja asennus toukokuussa 2017.

 


Lue lisää...
HYVIä UUTISIA KAZAKHSTANISTA!

kazakhstanin suurin pankki, Halyk Bank, tilasi CIM E2000 ja Multifeeder 6000 laitteet VISA / MasterCard korttien personointia varten. Laitteet toimitetaan Tammikuussa 2017. 


Lue lisää...